Over de vloeren

 

Hieronder een indruk van de diverse vloeren, gezien ons brede aanbod is deze niet volledig.
Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Zandcement dekvloeren

Gerrits vloeren is gespecialiseerd in het aanbrengen van zandcement dekvloeren. Een zand-cement dekvloer is een harde uitvlaklaag op een ruwe draagvloer, waarop de uiteindelijke bedekking van een vloer kan worden gelegd.

Zwevende dekvloeren

Een zwevende dekvloer bestaat uit een veerkrachtige onderlaag met daar overheen een stevige loopvloer, waarop de vloerbedekking wordt aangebracht. Deze constructie zorgt voor een hoger wooncomfort omdat het warmte en geluid in sterkte mate isoleert en de toepassing van tegels en parketvloeren in de gestapelde bouw mogelijk maakt.

Industrielook vloeren

Een vloeibare laag op cementbasis wordt op de afwerkvloer aangebracht met de uitstraling van beton. De laagdikte is er vanaf 5mm, scheurvrij en sneldrogend.

Betonvloeren

Veel vloeren in hallen, loodsen en bedrijven worden van beton gemaakt. Een speciale afwerking door de betonvloer te polijsten tijdens het uitharden (de zogenaamde monolith afwerking) maakt de betonvloer extra hard en geeft hem zijn vlakke en gladde oppervlak. Optioneel kunnen betonvloeren in kleur worden aangebracht.

Siergrind vloer

Een siergrindvloer bestaat uit duizenden kleine steentjes die samengebonden worden in een epoxyhars. Een siergrind vloer is te krijgen in honderden verschillende kleuren. De siergrindvloer wordt naadloos gelegd in de gewenste kleur/kleuren. Deze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk.

Egaliseren

Is de (onder)vloer niet vlak, dan is het mogelijk deze te laten egaliseren.